Despre clinici C LABORATOR FARMACII DISTRIBUTIE PRODUCTIE CARIERE OFERTE HARTA SITE
Formular de apreciere Blog "Sfatul medicului" Galerie
Home Contactati-ne prin email Abonare newsletters Cautare Scuze Scuze

Divizia clinici s-a fondat in anul 2005.

Ne desfasuram activitatea intr-o cladire medicala moderna, dotata cu aparaturi ultraperformante, deservind mai mult de 20 de specialitati.

Baza dezvoltarii noastre este data de calitatea serviciilor oferite si de experienta si profesionalismul cadrelor noastre medicale.

In cadrul clinicii puteti beneficia de servicii medicale gratuite, clinica noastra fiind in  contract cu CASMB si OPSNAJ.

Pentru orice fel de afectiuni se pot realiza controale, consultatii, investigatii si tratamente prin metode de ultima generatie, aveti la dispozitie servicii medicale complete pentru urmatoarele specialitati:Loading...
ENGLISH

DATE DE CONTACT

Adresa: Sos. Alexandriei nr. 144, sector 5, Bucuresti

Telefon: 021.9909

E-mail: contact@aisclinic.ro

CLINICI

LABORATOR

DISTRIBUTIE

FARMACII

PRODUCTIE

cardiologie, chirurgie generala, dermatologie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, hematologie, medicina estetica, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie.

In clinica AIS beneficiati de un serviciu medical integrat: medicina de familie, specialitati medicale, farmacii, toate in acelasi loc, serviciu bazat pe economisirea duratei de tratare a afectiunilor, a timpului pierdut in trafic, invoirilor de la locul de munca, in scopul de a aloca timpul ramas vietii private si bucuriilor de zi cu zi.

Farmacia prezenta in clinica are contract cu CASMB si OPSNAJ, ceea ce ofera posibilitatea eliberarii de medicamente compensate si gratuite.

Implicarea si participarea sociala este o datorie morala pe care ne-am propus-o, consideram ca dreptul la informare si dreptul la sanatate sunt drepturi fundamentale ale omului care influenteaza viitorul. Astfel, am demarat programul “EVALUAREA SI MONITORIZAREA STARII DE SANATATE A POPULATIEI”, program ce are ca scop imbunatatirea starii de sanatate prin prevenirea si controlul starii de sanatate, evaluarea si monitorizarea cu titlu gratuit.