AIS GRUP Servicii medico-farmaceutice integrate

AIS GRUP, infiintat in anul 1991, este un grup de companii ce activeaza in domeniul medico-farmaceutic. Ariile de activitate cuprind productia de substante chimico-farmaceutice, distributia de medicamente prin intermediul depozitului si al farmaciilor proprii, servicii medicale clinice si paraclinice si constructii in civile si industriale.

Ca producator de substante chimico-farmaceutice, prin intermediul companiei AIS & A PRODIMPEX, ne-am definit activitatea in producerea de materii prime ce se adreseaza industriei farmaceutice si producatorilor de medicamente.

Incepand din anul 1991, asiguram prin AIS PRODIMPEX S.R.L  activitatea de depozit farmaceutic si distributie de medicamente, atat in retele de farmacii partenere cat si vanzarea directa de medicamente prin farmaciile proprii.

AIS CLINICS & HOSPITAL,  o societate cu profil medical infiintata in 2009,  presteaza servicii medicale prin cele peste 20 de specialitati clinice pe care le are la dispozitie. Clinicile noastre moderne sunt dotate cu aparatura si dotari de ultima generatie.  In cadrul AIS CLINICS & HOSPITAL functioneaza deasemenea o baza de tratament in care se desfasoara activitati specifice de recuperare medicala.

AIS PHARMA, o alta companie din cadrul AIS GRUP, reprezinta propria retea de farmacii.

EGO TEST LAB este compania care cuprinde serviciile medicale paraclinice, precum laboratoarele de analize medicale si departamentul de radiologie-imagistica.

AIS MED CONSTRUCT, infintata in anul 2019, activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale