CLINICI LABORATOR FARMACII DISTRIBUTIE PRODUCTIE CARIERE OFERTE HARTA SITE
Blog "Sfatul medicului"
Home Contactati-ne prin email Abonare newsletters Cautare Scuze Scuze

CONDITII DE UTILIZARE

CONTINUTUL SITE-ULUI

PRETURILE PRODUSELOR SI TARIFELE SERVICIILOR

PROGRAMUL DE LUCRU

DREPTURI DE AUTOR

LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

FRAUDA

LITIGII

DATE DE CONTACT


CONDITII DE UTILIZARE

Vizitarea site-ului www.aisgrup.ro si accesarea functiilor oferite de acesta are semnificatia acceptului termenilor si conditiilor specificate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.aisgrup.ro este proprietatea AIS GRUP, care are dreptul de a modifica termenii si conditiile detaliate mai jos fara o notificare prealabila catre utilizatorii acestui site.


CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul www.aisgrup.ro are drept scop prezentarea produselor si serviciilor oferite de companie. Echipa AIS Grup depune toate eforturile pentru ca informatiile site-ului www.aisgrup.ro sa fie actualizate, complete si corecte, insa nu garanteaza corectitudinea sau exactitatea acestora. Imaginile ce insotesc produsele sau serviciile au caracter informativ si pot diferi fata de produsul real in ceea ce priveste aspectul, accesoriile, etc. AIS Grup nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a anumitor produse sau disponibilitatea anumitor servicii afisate.


PRETURILE PRODUSELOR SI TARIFELE SERVICIILOR

Echipa AIS Grup depune toate eforturile pentru ca preturile si tarifele afisate pe site sa fie corecte, insa nu garanteaza corectitudinea sau exactitatea lor.

Pentru informatii la zi referitoare la preturile/tarifele sau serviciile oferite de AIS Grup, trimiteti va rugam un email, specificand produsele sau serviciile de interes, cat si datele Dvs. de contact.


PROGRAMUL DE LUCRU

Acolo unde este cazul, programul de lucru este afisat in paginile cu informatii ale site-ului.


DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.aisgrup.ro este proprietatea AIS Grup si se refera la: continutul grafic (imagini, elemente de grafica Web, butoane, icon-uri, etc), continut audio/video, texte, animatii, scripturi, documentatii postate si orice fel de alte date.

Continutul site-ului www.aisgrup.ro nu poate fi utilizat fara acordul in scris din partea AIS Grup, cu exceptia cazurilor in care exista texte explicative care ofera acest drept clientilor/utilizatorilor site-ului www.aisgrup.ro.


LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

AIS Grup nu este responsabila si nu garanteaza in nici un fel pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului. AIS Grup nu este responsabila pentru pagube, de orice fel, ce deriva din utilizarea site-ului www.aisgrup.ro, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

AIS Grup nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site, direct sau indirect.


SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele furnizate de catre clientii sau vizitatorii site-ului in cadrul comunicatiilor cu personalul AIS Grup sunt utilizate numai in scopuri de identificare si comunicare. Ele nu vor fi vandute, inchirate sau oferite fara acordul explicit al clientilor.

Prin accesarea site-ului www.aisgrup.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje electronice (e-mail) catre AIS Grup, se considera ca utilizatorul consimte primirea de mesaje din partea www.aisgrup.ro in format electronic.

AIS Grup nu incurajeaza spam-ul si de aceea toate mesajele de e-mail trimise clientilor sunt expediate cu acordul acestora. In orice moment, clientii se pot dezabona de la newsletters si pot solicita ca datele lor sa fie sterse din baza de date a companiei.

AIS Grup nu isi asuma responsabilitate pentru pierderile de orice fel cauzate de erori hardware/software ale echipamentelor de calcul utilizate pe parcursul unei tranzactii, indiferent de natura acesteia. De asemenea nu se garanteaza faptul ca serverul gazda, site-ul sau e-mailurile expediate de pe site-ul www.aisgrup.ro nu contin virusi sau alte module daunatoare.


FRAUDA

Vor fi considerate tentative de fraudare oricare din urmatoarele activitati: orice incercare de a accesa datele personale ale clientilor site-ului www.aisgrup.ro; orice incercarea de a modifica continutul site-ului www.aisgrup.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul www.aisgrup.ro.

Orice tentativa de fraudare va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti (utilizatori) si site-ul www.aisgrup.ro, care este proprietatea AIS Grup, va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate aici. Compania AIS Grup isi rezerva drepturl de a modifica continutul acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila a clientilor, inregistrati sau neinregistrati.


DATE DE CONTACT

AIS Grup

Adresa: Sos. Alexandriei nr. 144, sector 5, BucureSti

Telefon: 021.9909

E-mail: contact@aisgrup.ro


Inceput de pagina ...

ENGLISH