Asistent medical

Asistent medical

Candidatul ideal

Absolvent Liceu Sanitar, Scoala Sanitara cu calificare de Asistent Medical sau absolvent de Scoala Postliceala de Asistenti Medical.
Asistent medical cu experienta de lucru in punct recoltare analize medicale (sange, exudat)
Asistent medical care a lucrat intr-un cabinet de medicina de familie si cunoaste activitatea specifica desfasurata la medicina de familie: mod de completare bilete de trimitere specialisti si analize, retete, concedii medicale, adeverinte medicale, operare in interfata de lucru SIUI sau o alta interfata de lucru care este compatibila cu SIUI
Asistent medical fara experienta cu deschiderea si dorinta de a invata procedurile de recoltare analize sange/exudat.

Descrierea jobului

Orarul clinicii este de la 07:00-22:00 si se lucreaza in ture timp de o saptamana / tura, dupa urmatorul program :
Tura I : 07:00 – 15:30 ( 30 min pauza-masa )
Tura II : 13:30 – 22:00 ( 30 min pauza-masa )
Candidatul aplicant este rugat sa isi ia in considerare distanta pe care o are de parcurs, punctele de lucru fiind in:
1. Soseaua Alexandriei nr. 144, Sector 5, Bucuresti aceasta fiind la capatul tramvaiului 32 de la Depoul Alexandria. Alte mijloace de transport din zona : troleibuz 96, Autobuz 226, 302
2. Calea Rahovei 323, Sector 5, Bucuresti
3. Strada 9 Mai, Sector 6 Bucuresti, foarte aproape de capatul de la coborare al Podului Grant
4. Bragadiru, langa LIDL

 

Poate constitui un avantaj daca asistentul medical a lucrat la medic de familie si are insusita procedura de lucru in privinta editarii retetelor, concedii medicale, scrisori medicale, bilete de trimitere catre medicii specialisti si catre laborator de analize medicale, eliberare adeverinte, certificate medicale.
Se solicita cunoasterea de catre asistentul medical a procedurilor dupa care se fac recoltari analize ( sange , urina, exudat), cunoasterea procedurilor si manevrelor de acordare a primului ajutor, insusirea si stapinirea tehnicii de a face o injectie intramusculara sau intravenoasa, cutanat, subcutanat, montarea unei perfuzii, scos fire, tratamente, panasamente. Cunoasterea modului de lucru cu aparat EKG, EEG, HOLTER TENSIUNE, DEFIBRILATOR, ECHIPAMENT OXIGEN, are cunostinte necesare pentru efectuarea operatiunii de sterilizare a instrumentarului de lucru.
Pot aplica si candidatii care nu au experienta pentru o formare si initiere in domeniu.

 

Relatii la telefon :0735519476

e-mail: marcel.telehoi@aisgrup.ro