CLINICI AIS

Ais Clinics & Hospital – Diagnostic precoce, solutie pentru pacient!

 

Divizia clinicilor medicale a fost fondata in anul 2005, ajungand in prezent la un numar de patru clinici care isi desfasoara activitatea in cladiri medicale moderne, dotate cu aparatura ultraperformanta, deservind mai mult de 20 de specialitati.

Baza dezvoltarii AIS Clinics & Hospital este data de calitatea serviciilor oferite si de experienta si profesionalismul cadrelor noastre medicale. In cadrul clinicilor noastre puteti beneficia de servicii medicale decontate de CASMB si AOPSNAJ cat si contracost.

In cadrul clinicilor medicale AIS Clinics & Hospital se efectueaza consultatii, investigatii si tratamente prin metode de ultima generatie, pentru orice fel de afectiuni, pacientul avand la dispozitie servicii medicale complete: balneofizioterapie, kinetoterapie si recuperare medicala, cardiologie, chirurgie generala, dermato-estetica, dermato-venerologie, ecografie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oncologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, radiologie, stomatologie, urologie, etc.

In clinicile AIS Clinics & Hospital beneficiati de un serviciu medical integrat: medicina de familie, specialitati medicale, farmacii, toate in aceeasi locatie, serviciu bazat pe economisirea duratei de tratare a afectiunilor, a timpului pierdut in trafic, invoirilor de la locul de munca, in scopul de a aloca timpul ramas vietii private si bucuriilor de zi cu zi.

Farmaciile prezente in fiecare clinica AIS Clinics & Hospital sunt in contract cu CASMB si OPSNAJ, oferind posibilitatea eliberarii de medicamente compensate si gratuite.

Implicarea si participarea sociala este o datorie morala si consideram ca dreptul la informare si dreptul la sanatate sunt fundamentale. Am demarat programul “EVALUAREA SI MONITORIZAREA STARII DE SANATATE A POPULATIEI”, cu scopul precis de a imbunatati starea de sanatate prin diagnostic precoce si solutie pentru pacient.

Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul AIS Clinics & Hospital, click AICI.

 

 

 

 

AIS CLINICS & HOSPITAL – Centru de diagnosticare, tratament si recuperare medicala